Muziek verbindt het heden met het verleden 
 

Ik ben Regina (1964), een gepassioneerd muziek-dansliefhebber.Vanaf januari 2019 organiseer Huiskamer Café De Revue In het dagelijks leven ben ik begeleider in een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking en gedragsproblematiek.Tijdens bewoners activiteiten gebruik ik vaak muziek ter ondersteuning. Sinds maart 2019 ben ik deels werkzaam als zzp'er www.ethischzorgkompas.nl In mijn vrije tijd ben ik dj en draai ik in o.a. muziekcafés en tijdens wijkevenementen. Mijn passie en brede interesse voor muziek en dans deel ik graag met anderen, jong en oud.   

Zingeving doormiddel van Muziek

Als mantelzorger heb ik mijn passie voor muziek mogen delen met ouderen in het verzorgingshuis waar mijn grootmoeder verbleef. Ik organiseerde er regelmatig muziek- en dansmiddagen met muziek uit de oude doos van. Muziek die de ogen van bewoners lieten twinkelen, de glimlach tevoorschijn haalde en zelfs de voetjes van de vloer deden gaan! Ook bewoners die slecht ter been waren of in een rolstoel zaten, genoten van deze middagen. Het was enorm plezierig om te zien hoe ouderen op deze middagen genoten.